30 Haziran 2007 Cumartesi

naz irem 2.ayında


25 Haziran 2007 de 2. ay kontrolümüz için doktor ablamıza gittik. Yapılan ölçümlerde Naz İrem'in 1 ayda 950gr alması bizi çok sevindirdi.Kilosu 5050 gr baş çevresi 40cm ve boyuda 56 cm olmuştu.



Bu ay sadece BCG (tübeküloz) aşısını yaptırdık.



Naz İrem bu ay boyunca parmağımızı daha fazla takip etmeye ve bakışları ile nesnelere daha bir odaklanmaya başladı. İkinci ayının sonunda da yanına koyduğumuz eşyalara doğru başını çevirmeye onlara bakmaya başladı.



DSCN08554 PIC00735 PIC00769 PIC00783 PIC00792

15 Haziran 2007 Cuma

Hoşgeldin Bebeğim...

Naz İrem’e 15 Haziran 2oo7/Cuma



Bugün tam 55 gün oldu ailemize katılalı, bize o tarifsiz mutluluğu getireli.

Babanla hayatımıza anlam kattın biricik kızım. Evimizde ışık, kalbimizde huzur, hayatımızda mutluluk, başımızda tac oldun.

O kadar çabuk geçti ki seninle zaman 2. ayını dolduruyorsun bile . Artık sesli sesli mırıldanıyorsun. Ne kadar anlamsızda olsa çıkardığın sesler , agular :J)) o kadar tatlı oluyorsun ki. O yumuk yumuk ellerinide açmaya başladın artık.

Doğumdan sonra yanıma geldiğin ilk anı hatırlıyorum da;

O kadar tatlı ve şaşkındın ki.

Gözlerini zorla açmaya çalışıyordun. Yeni doğmuş güvercinlere benzetmiştim seni. Ağzınla habere emecek birşeyler arıyordun. Hemşireninde yardımıyla sana meme ucunu uzattığımda Sen zaten bizden daha bilgiliydin bu konuda. Ağzına alır almaz öyle bilmiş bir şekilde emmeye başladın ki gerisini ben hallederim, bana bırakın

der gibiydin adeta.



Birtanem o anda Esra teyzenle birlikte senin tatlılığın karşısında susup kalmıştık. o kadar güzel o kadar beyazdın ki, tıpkı melekler gibiydin kızım.

Ve sen emdikçe sevginde içimde öyle büyüyordu ki…

Doğumdan sonra belki şimdiye kadar yaşamadığım acıları , zorlukları, sıkıntıları yaşadım ama bununla beraber seninle yaşamadığım mutlulukları, güzellikleri, heyecanları da yaşadım, yaşattın ve bunlar içinde her şeye değerdi.

Belki henüz bunu söylemek için erken ama sorunsuz uslu bir bebektin ve hep öyle olmanı ümidediyorum.



Şimdi artık bütün dualarımızda sen varsın güzel kızım. Allahım seni her türlü kötülükten Korusun inşallah.

Evimize hoş geldin minik prensesim, Hoş geldin benim tatlı balığım, iyiki doğdun iyiki varsın

Seni çok ama çok seviyoruz.

Annen