26 Şubat 2010 Cuma

Naz İrem'le Yaşamak...

CIMG0846

Naz İrem'le yaşamak hep koşuşturmak demek...
İş çıkışı eve uğramadan plan yapamamak demek , onsuz bir yere gidememek, gidildiğinde hep suçluluk hissetmek demek , onunla gidildiğinde ise çantaya mutlaka badi , don ,bisküvi, su ve 1-2 oyuncak atmak demek.ve tabi 5 dakikada evden çıkamamak demek.
Sinemaya gidememek,yağmurda dolaşamamak demek.
Naz İrem'le yaşamak ne kadar yorgun olursan ol ve ya hasta ,o uyumadan uyuyamamak , dinlenememek , geceye kadar onunla oynamak ,uykusuz geceler geçirmek demek.
Naz irem'le yaşamak sürekli araştırmak ,onun için hep iyisini istemek,"daha iyi bir anne nasıl olunur,onu nasıl mutlu edebilirim ,gelişimi için neler yapabilirim" lere sürekli cevap aramak demek.
Naz İrem'le yaşamak sonsuz sayıda kötü senaryo üretip bide oturup bu senaryoların olabilme ihtimali için ağlamak ,sürekli yüreğimin ağzımda olması demek...
Naz İrem'le yaşamak sürekli ona hikayeler uydurup anlatmak demek..(dağınık saçlı kızın hikayesi, sabırlı olmayan kızın hikayesi,ağlayan kızın hikayesi ,elini ağzına sokan kızın hikayesi,yaramaz kızın hikayesi , kola içen kızın hikayesi..vb.. ::)bu liste uzayıp gider )
Naz İrem'le yaşamak sürekli izlenmek ve yaptığımız her haraketi ,söylediğimiz her cümleyi kısa süre sonra onda izlemek demek .
Onunla yaşamak sürekli anneme hak vermek ,annemi daha çok özlemek demek...
Ve herşeye rağmen Naz İrem'le yaşamak karşılıksız sevilmek , sevmek, öpmek ve sürekli öpülmek,mis kokusunu içime çektiğim an tüm yorgunlukların unutulması demek.
Onunla yaşamak mutluluk demek....



2 yorum:

  1. Naz İrem'i sevgiyle öpüyorum...
    Huzurunuz hiç eksilmesin emii
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. annelik bu kadar ozetlenebilirdi, her cumleye aynen demekten kendimi alamadim :o)) onlarsiz bi an yasamadigima hem sukrediyor hem de arada kucuk volume'lu da olsa sesler uretmekten kendimi alamiyorum, yeteeer!! gibi :o) sonra utanc icinde guluyor geciyorum, pesinden duami ekliyorum tabi... mevlam gul yuzlerini soldurmasin evlatlarimizin, gul gunlerini gostersin hepimize ins...

    YanıtlaSil