25 Nisan 2010 Pazar

Misafirimiz Vardı Bu Hafta....

CIMG2540

Daha 10- 11 yaşlarındaydık biz tanıştığımızda. Orta okul - lise -dershane .... Okul yılları ayrılmadık hiç. Kardeş gibi olmuştuk.
Sümeyra , Melike ,Betül ,Esra ve Ben...Hepimiz ayrı şehirlere dağılsak ta üniversitede , hiç kopmadık birbirimizden. Hep konuştuk görüşemesekte ..
Bu haftasonu Edirne'den misafirimiz vardı.. Sümeyra ,kızı ve eşiyle.
Küçük prensesler tanıştırıldı.


CIMG2549

Aradan geçen koskoca yıllar unutuldu. Lise yıllarına geri dönüldü. Hiçbirşey değişmemiş gibiydi. Kaldığımız yerden devam ettik biz. Konuştuk , konuştuk ,susmadık hiç.

CIMG2544

Prensesler oynadı biz güldük , Onlar kavga etti ayırdık ve yine güldük halimize.
Tabure savaşı ,oyuncak savaşı ve bardak savaşı derken eğlenceli ,cıvıltılı ve bir okadar da kikirdemeli bir haftasonu geçirdik.

CIMG2554

CIMG2562
CIMG2556
CIMG2584
CIMG2595
CIMG2607
CIMG2622
CIMG2627
Prensesleri babalarıyla tiyatroya gönderdik ve biz yine görüşülemeyen yıllara inat arayı kapatmak için konuşmaya devam ettik..
CIMG2653
CIMG2656

Ve birdaha arayı bu kadar açmayacağımıza dair söz verdik birbirimize. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere uğurladık misafirlerimizi Edirne'ye....

3 yorum:

  1. Canım benim, güzel günlerin hoş tesiri günlüğünün her harfine yansımış mas...
    darisi bizlere de nasip olur umarim, en yakinen Tuba'ya duyrulur :o)
    bu arada yeni sayfa duzeniniz cok ferah ve bir o kadar şık olmuş, güle güle kullanın ins...

    YanıtlaSil
  2. Yavrulariniz cok tatlilar masallah...
    Oyle guzel anlatmissiniz ki masal okur gibi okudum. Rabbim boyle guzel gunlerinizi daim eylesin.Yavrularinizi size bagislasin insallah.
    DUA VE SELAM ILE...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Canım benim nasıl da duygulandırdın beni...Gözlerim dolu dolu şu an. Sizin bendeki yeriniz her zaman bambaşka..Bizim dostluğumuz da bambaşka...
    Ne kadar uzun zaman geçse de aradan yine kaldığımız yerden devam edebiliyoruz...Yine eski biz oluveriyoruz birbirimizin yanında, aynı esprilere defalarca gülebiliyoruz...Geçen yıllara inat yine çocuk oluveriyoruz birden...
    Bizim yaşadıklarımızı şimdi de çocuklarımız da görmek ne kadar da zevkliymiş:)Hele o inatlaşmaları görülmeye değerdi:)
    İnş. arayı bu kadar uzatmayız bir daha sizin yanınzda geçirdiğimiz saatler çok güzeldi gerçekten..Hele kahkahalarımız...Dostluğumuz daha çook seneler aynı sıcaklığıyla devam eder inş. Allaha emanet olun...

    YanıtlaSil