30 Ocak 2012 Pazartesi

En güzel kahvaltı soframız...

Bu sabah kalktığımda işte bu manzara ile karşılaştım.
Yatağımda minik berra ile uyurken içerden irem'in seslerini duydum."anneciiiim kahvaltı hazıııır , gelebilirsin." Meğer bizim kız bayağ büyümüşte , bana kahvaltı hazırlamış::)) içerik belki ve hatta oldukça sade olsa da benim için çok değerli bir sofra idi bu..Çünkü bir ilk..
En çok güldüğüm olayda sofraya oturduğumda irem'in " annecim tabağına ne koyacaksın ,çok merak ediyorum" cümlesi idi.. "Bende bişeyler hazırlarım şimdi annecim" dedim.
"sen bişeyler yapsanda kahvaltıyı yine ben hazırlamış oluyorum dimi annecim " dedi..
Ne denir ki bu soru karşısında :::))))))

6 yorum:

  1. yerim onu, tabiki o hazırlamış oluyor,altyapıyı hazırlamış sonuçta ilerde içini de doldurur :) esra teyze

    YanıtlaSil
  2. canım benim. ellerine sağlık.. tabi ki de o hazırlamış oluyor. yeşil tabaklar, kırmızı peçetelerle harika bir sofra olmuş... ben de isterim... benim çınar da böyle bir sofra hazırlar mı acaba ilerde??
    öpüyorum hepinizi...

    YanıtlaSil
  3. Ne mutlu sana elifcim bizde isteriz ,erken kalkan yol alır boşuna dememişler demi.Minik berrayı kocaman öper gibi kokluyorum

    YanıtlaSil
  4. Şu düşünceye bakar mısın :) şaştım kaldım :) çok da güzel bir sofra olmuş..kesinlikle çok değerli hatta en değerli sofra olurdu benim için de..kesin gözlerim dolardı benim..ama bizim Doğa'da öyle işler pek yok (biraz bana çekmiş mi ne), Deniz'den ümitliyim o konuda :)

    YanıtlaSil
  5. Ne demişler, çamurdan olsun kız olsun :)

    YanıtlaSil
  6. OYY OYY NE GÜZEL NE DÜŞÜNCELİ BİR EVLAT OLUCAK İŞTE.KIZ ÇOCUĞU BÖYLE NE MUTLU SANA:)

    YanıtlaSil