4 Ocak 2012 Çarşamba

Çok sevmek kıskanmak mıdır herzaman....



Sabah kalkar kalkmaz ilk önce kardeşinin yanına koşuyor irem. Uyusa da uyumasada sarılıp öpüyor defalarca..Okula gidene kadar kucağından düşürmüyor , tüm ikazlarıma rağmen..
İrem'i almaya gittiğimde ise okuluna ,beni görür görmez kardeşini soruyor , onu gördüğünde çok mutlu oluyor , sarılıyor , öpüyor defalarca.."çok özledim seni canım kardeşim" diye diye..
Sürekli kendi kucağında olsun, kendisi sevsin istiyor , bu yüzden evimize bebek sevmeye gelenleride bir güzel sinir ediyor::))



Uzun süre uyumasına dayanamıyor , sürekli uyandı mı diye gidip gidip kontrol ediyor .
Ve uyandığında ise herkesten önce koşup , kucağına almak , sevmek , öpmek istiyor..
Çok fazla müdahele eden , sevmesine , kucağına almasına izin vermeyen bir anne olmak istemiyorum..Kardeşini bukadar sevmesi , benimsemesi çok hoşuma da gidiyor..
Berra doğduğundan beri irem'in onu kıskandığına dair tek bir hareketini sezmesemde özellikle şu yazıyıda okuduktan sonra düşünüyorum bazen kardeşini bukadar sevmesi kıskandığı anlamına gelir mi herzaman.Ufak tefek kıskançlıklar tabi ki olur kardeşler arasında ..belkide olması doğal olanı..İrem'in kardeşine olan sevgisini görenler bu sevginin altında kıskançlık yattığını söyleseler de ben bu sevginin gerçek sevgi olduğuna inanıyorum , inanmak istiyorum::)))



4 yorum:

  1. Bıcırıklar maşallah pek tatlılar
    Rabbim nazarlardan korusun :)

    YanıtlaSil
  2. elifçim berra da bayağı seçelmiş artık iki kızında çok tatlı maşallah.ALLAH onlara sağlıklı,mutlu ömürler versin.irem kardeşini çok seviyordur ama belli etmesede kıskanıyordur oda bir çocuk sonuçta.sevgilerimle hepizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. masallah ireme sevdiği bellı gözlerınden

    YanıtlaSil
  4. 2. çocuğu bekleyen biri olarak bu durum çok hoşuma gitti.Şu an benimde tek derdim , gelecek olan kardeş Elif tarafından nasıl karşılanacak.Umarım sizinki gibi gerçek sevgi olur bizimkide :) Maaşallahhhh...

    YanıtlaSil