25 Nisan 2013 Perşembe

Şurup içirme tekniklerini bilen varsa beri gelsin....


Malesef  zavallı berra'nın uzun süredir kullandığı ilaçları görmektesiniz efendim.. Hergün bunları içirirken ne taklalar attığımı  sanırım tahmin edersiniz..
Alerjik bünyesinden mütevellit hiç iyileşemiyor ne yazık ki...
Berra'nın doğumuyla yeni yeni hastalıklar öğrendik biz..Allah'a şükür çoğunu da atlattık. 
Doğumda zorlanma nedeniyle sol omzundaki klavikula kemiği çatladı..3 haftaya yakın sargılı kaldı sol kolu..
Doğumdan hemen sonra yapılan işitme testini geçemedi hemen. Birer hafta arayla 3 defa gittik.3.de geçebildi.
Yine doğumdan hemen sonra topuktan alınan kan ile ilgili hiç beklemediğim bir anda sağlık müdürlüğünden aradılar..Hormonel bir bozukluk olduğunu söylediler..2.defa verdiğimiz kanda birşey çıkmadı...
Yumurtalığında 4 cm ' e kadar çıkan ve 5 cm olduğunda ameliyat edilmesi gereken bir kist vardı. Ki bu bizi en çok korkutan ve üzen olmuştu..Allah' a şükür 6. aydan sonra kist küçülmeye başladı. Şuanda 1 cm 'in altında...
Göğüs kafesinin tam  gelişmemiş olmasından dolayı göğüs duvarında yapı bozukluğu var..Bunun için ise önerilen D vitamini , Balık yağı ve ileri ki yaşlarda yüzme...
Kansızlığı var.Ki bu artık en sıradanı oldu sanırım...
Ve en son olarak ta  neyden kaynaklandığı yapılan testlerle bulunamayan , sürekli hasta olan alerjik bir bünyesi var berra hanımın :)..
Ama Allah' a şükür hepsinin var dermanı.. Hep şükrettik , hep şükrediyoruz Allah'a. Bunlar hiçbirşey değil. Daha büyük hastalıklardan korusun Allah'ım çocuklarımızı , Dermansız dert vermesin inş..


7 yorum:

  1. Canım benim, üzüle üzüle okudum yazını :(:(:( Hiçbirinden haberim yoktu. Hepsi için çok geçmiş olsun :( Çareleri olan şeyler Allah'a şükür..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım...evet hepsinin var çaresi allah'a şükür

      Sil
  2. elifçim canım benim.sayfanı okuyunca çok üzüldüm.hiç birini duymadım çok geçmiş olsun.şimdi iyimi.ALLAH sağlık ve şifa versin.ALLAH yavularını size sizide onlara bağışlasın.amcan ve ben sevgilerimizle hepinizi öpüyoruz.sizleri seviyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fatma yengecim çok teşekkürler.. sürekli hasta olmasının dışında iyi şuan berra.. ona da alıştık galiba... kisti var hala evet..ama çok küçük..büyümüyor , büyümez de inş..
      sol omzundaki çatlaktan dolayıda sinirlerinde hasar kalmıştı.ve 4 ayını doldurduğunda o kolunu diğerine nazaran daha az kullandığını farketmiştik. EMG yapıldı.Ama ne hikmetse EMG' den sonra düzeldi kolu..sanırım sinirleri harekete geçirdi..şuanda hiç problem yok kolunda Allah'a şükür..

      Sil
  3. canım kızım çok geçmiş olsun.duymadım hiç birini şimdi iyidir inşallah.ALLAH sağlıklı ömürler versin sevimli berrağa.amcan ve ben selam ve sevgilerimizle hepinizi öpüyoruz.sizleri seviyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Elif'cim Allah sana kolaylık Berra'ya da sağlık versin.. tüm çocuklarımıza.. Biz yemek yedirmedyi dert edinirken ilaç içirmek süreklilik olunca içen çocuk bile içmez oluyor.. Umarım alerjik durumunun da diğer sorunlar gibi büyüdükçe azalır ve yok olur.. Çok çok öpüyorum hepinizi.. görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  5. canım ya herkes aynı şeyi yazmış ama benim de hiç haberim yoktu çok çok geçmiş olsun,daha sağlam olacak daha güçlü olacak berra allahın izni ile:)

    YanıtlaSil