10 Kasım 2010 Çarşamba

Naz İrem'den İnciler



Naz İrem ile bir akşam gün içersinde ne yaptığı ile ilgili muhabbet ediyoruz.."Annecim

biliyomusun dedem bugün kola içti"dedi bana. "Sen de içtin mi peki" dedim. Kola içmesinin

yasak olduğunu da bildiği için şu cevabı verdi."ay valla bana sorma annecim , ne yaptığımı

söylersem kızabilirsin."









---Naz irem'le markette dolaşıyoruz. Bayram şekerlerinin olduğu tarafa yönelip şekerlerden bir tane aldı ve "annecim bi tane alabiliimiyim" dedi.







Evde birsürü şeker olduğundan ve irem'in aldığı o bir şekeride kasadan geçirmeye üşendiğimden "annecim o şekerlerden evde çok var hemde 1 taneyi kasadan geçiremeyiz şimdi almayalım"dedim..İrem "tamam ozaman" dedi. Ve şekerlerin olduğu yere doğru gitti. Şekeri geri bırakacağını düşünürken 2 avuç dolusu şeker aldı ve yanıma gelerek "şimdi alabiliimiyim annecim bak çok oldu"dedi::)))








--- Naz İrem'in sınıfında Ramazan diye bir çocuk vardı ,okulda fazla saldırgan ve yaramaz olduğundan dolayı ailesi bir müddet onu okuldan almaya karar vermişti. Bir akşam naz irem'le sınıfındaki arkadaşlarından bahsederken irem , ramazan'ı hatırladı yine "aaatık yamazan gelmicek mi annecim " dedi. Bende onun okulda biraz yaramazlık yaptığını ve uslanana kadar annesinin ramazanı okula göndermiyeceğini anlattım irem'e.


Ve bunu anlatırkende zaten okula gitmek istemeyen irem'in bu konuyu kendi lehine kullanıp kullanmayacağını düşünmüştüm ki irem'den cevap geldi " Keşke bende çok yayamaz bii kız olsaadım , arkadaşlayıma vuusaydım, sende bana ceza veeeseydin , okula göndeeemesediin dimi annecim::))))




---Bir akşam Esra teyzesi ile beraber sofra hazırlıyor irem hanım. Sena teyzesinin oturma odasında oturduğunu görünce yanına gidiyor ve "neden oturuyosun kalk sende yardım et , iş yap" diye azarlıyor teyzesini:) Daha sonra Senanın'da kalkıp onlara yardım ettiğini görünce Esra teyzesine şöyle fısıldıyor: " bak bak nasıl akıllı , kalktı hemen"






---Gece yatakta babasıyla ortamıza girmiş uyumaya çalışıyor irem hanım. Tabi kendisi uyumaya çalışma esnasında fazla deli yattığı için ayaklarını başımın üstüne koyuyor rahat edemiyor , başını omzuma koyuyor rahat edemiyor , ters yatıyor rahat edemiyor ve bana dönüp " bu hiç adil değil , yahat yatamıyoyum " diyor.



5 yorum:

  1. hiç adil değil ha, hahaha çok şeker, maşallah, dua ettiği fotoya bayıldım ayrıca, nazarlardan saklasın rabbim.

    YanıtlaSil
  2. Ay cok guldum incilerinize :o)) hep gulsun guldursun ins...

    YanıtlaSil
  3. ben yeyim senin kızını haberin olsun...çok güzel olmuş canım keyifle okudum...bakalım bizim bebiş neler söyleyecek büyüyünce :))

    YanıtlaSil
  4. bayıldım!ne tatlılıktır bu,maşallah...

    YanıtlaSil
  5. çok cingöz çoookk :):) çok güldüm hepsine :):)

    YanıtlaSil