27 Nisan 2011 Çarşamba

Uykuuu , uykuu, bütün istediğim buyduuu::))))

Sürekli bir yorgunluk , halsizlik var üzerimde son zamanlarda..





Bir türlü gelemeyen baharın , iyice düzensizleşen TSH hormonlarımın ve bir de minicik bir durumun?? ;) bunda çok etkisi var tabi..




Leyla gibi dolaşıyorum iş yerinde..Bilgisayarın başına oturduğum an kapanıyor gözlerim...Ah bu işyerlerinde bir de uyku odası olsa ya yasa gereği:))






Masamın üzerinde işlenmeyi bekleyen formlar ve raporlar , yapmak istediğim onca şey , bitirilmeyi bekleyen birsürü kitap , irem'le yapılacak bir sürü faaliyet ve evde düzenlenmeyi bekleyen dolaplar , çekmeceler için bana enerji gerek..



Ama öncesinde şu masamın kenarına kıvrılıp bir uyumam gerek:)


Dipnot: Fotoğraflar odamdaki deniz akvaryumundan. Akvaryumun içinde bulunan balıklar , anemonlar , mercanlar , rengarenk şakayıklar , onlarca deniz minareleri ve arasırada olsa kayalıkların arasından korka korka başını çıkaran karides bir nebzede olsa rahatlatıyor beni. O yaratılış harikalarına her baktığımda onları bu kadar kusursuz yaratan Allah'a bir kez daha şükrediyorum..

4 yorum:

  1. Valla ayni dert bendede var,yni suan saat 10 gec bile kaldim 9 da yatiyorum!Insallah gecer canim.

    YanıtlaSil
  2. Minicik bir duruuuum?
    Acaba düşündüğüm şey mi?:))
    Eğer öyleyse süper,harika,muhteşemmmmm:))
    Ben de uyumak istiyorum.
    Hemen uyumalıyım:)

    YanıtlaSil
  3. a-a :):) ikinci mi geliyor yoksa :) ?

    YanıtlaSil
  4. böyle bir odada çalışmayı kim istemez ki??
    ayrıca ben az yakalanmadım uyuklarken iş yerinde. ama engel olamıyorsun ki kendine :) içindeki küçücük şey istem dışı şeyler yaptırıyor işte böyle:)

    YanıtlaSil