19 Haziran 2011 Pazar

İlk Yıl Sonu Müsameremiz:))

Biz bu hafta pek heyecanlıydık .. Düğüne gelin hazırlar gibi hissettim kendimi.. Hazırlıklar ,kuaförler , stüdyolar , irem'in kendikendine yaptığı provalar , danslar ....
Acayip bir duygu işte bu , dışarıdan bakıldığında küçücük bir dans gösterisi belki de, ama her anne için böyledir heralde , hele bi de ilkse daha bir heyecan sarıyor bünyeyi..




















Daha gösteriye ilk çıkan çoçukları görünce doldu benim gözlerim..Onların gösterisine kadar çıkan tüm çocukların herbirini çok güzel , çok rahat izledim. Bizim laleler sınıfı çıkınca irem'den başkasını görmez oldu gözüm , 20 çocuk yoktu sanki sahnede , sadece o vardı benim için , yaptığı dansları , hareketleri haftalardır evde çalışırken görsemde o sahnede daha bir farklı geldi gözüme yaptığı herşey . Sanki birtek o vardı , sanki birtek o tatlıydı:)




















Eşimde video kamera , bende fotoğraf makinası , yanımızda babaanne , arkada teyzeler hep birlikte hop oturup hop kalktık koltuklarımızda..
Bizsiz birşeyler yapıyor olması belki de bizi bukadar heyecanlandıran ...Haftalardır heyecanlanarak çalıştığı kelebek dansını tüm arkadaşlarıyla birlikte sahnede yapıyor olması belki de..
Ve arada bakıp bakıp bize muzipçe gülmesi idi en tatlı olan...



















Benim minik kelebeğim , tatlı prensesim biraz daha büyümüş geldi gözüme..
Hayatı boyunca onun her heyecanında yanında olup , başarılarını görmek en büyük dileğimiz...














2 yorum:

  1. Güzel bir gün geçirmişsiniz,ne mutlu size:)
    Her gününüz böyle tatlı,huzur dolu olsun...
    Sevgiyle;)

    YanıtlaSil
  2. her karede tüylerim diken diken oldu. öyle ürperdim ki. ben de senin gibi çocukları görür görmez ağlamaya başlamıştım.
    hakikaten gelin gibi olmuş prenses.maşallah

    YanıtlaSil