18 Ocak 2010 Pazartesi

Tiyatroya Gittik...

lmk


Bu hafta bir tiyatroya gitmek istemiştik . Allah 2 tiyatro çıkardı karşımıza. cumartesi günü bir alışveriş merkezinin çocuklar için düzenlediği gösteriye katıldık önce. Tiyatronun adı " Çocuklar Ülkesi " . Konusu ve dekoruyla oldukça basit ama zevkli bir gösteriydi. Ve benim için en önemliside irem'in çok eğlenmesiydi . Konuşup durdu gösteride gördüğü kral ve kraliçe hakkında. Genelde 4 yaşından küçüklere tavsiye etmiyorlar çocuk tiyatrolarını. Ama bana göre hem görsel hem işitsel bir faaliyet olan bu tiyatrolar Naz İrem'in bazı şeyleri görerek kavrayabilmesi,ufkunun açılması için önemli yaşı küçük olsada ..


lmk2-1


2.tiyatromuz ise " Pika ve Sevgi Çiçekleri"


Evimizin hemen birkaç metre ötesinde bulunan Kültür Merkezinde her hafta çocuklar için tiyatrolar , konserler ve değişik etkinlikler oluyor. Bu da belediyenin sunmuş olduğu çok güzel bir hizmet. Ve kültür Merkezine yakın olmamızda sanırım bizim için çok güzel bir nimet ::))


Burdaki tiyatro çok daha profosyenel , gösteri çok daha güzeldi. Ve inanılmaz ilgi vardı tiyatroya. Salon çok kalabalıktı , merdivenler dahi dolmuştu. Bu nedenle aynı gösteriyi arka arkaya 2 defa yaptılar izleyemeyenler için . Anne-babaların gün geçtikçe bilinçlenmesi , çocuklarının gelişimi için birşeyler yapması gerçekten çok hoş. Herşeyi okullardan, kreşlerden,öğretmenlerden beklememek lazım....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder